Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie: samen zoeken naar perspectief

Meerzorg: voor betere kwaliteit van bestaan

Kennis delen over probleemgedrag

Opleiding volgen bij CCE

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

CCE-team Socialrun

CCE loopt mee met Socialrun

Ook dit jaar doet CCE mee met de Socialrun. We komen in beweging voor het goede doel: een inclusieve samenleving waarin plek is voor iedereen. De Socialrun is een mooi event om ggz-professionals uit de praktijk te ontmoeten. En het is een unieke kans om de professionele en sportieve band tussen CCE-medewerkers en CCE-consulenten te versterken.

 

Meedoen is winnen

Inmiddels is er een enthousiast team met CCE’ers gevormd. Met elkaar staan lopers en fietsers voor de uitdaging om de non-stop estafetteloop van 555 km in 48 uur te volbrengen. Dat doen we in het weekend van vrijdag 16 t/m zondag 18 september 2022. 

 

Ideeën voor sponsoring

Wil je het CCE-team sponsoren, bijvoorbeeld als partner of door producten beschikbaar te stellen? Als je interesse of ideeën voor sponsoring hebt, horen we dat graag. Op de Teampagina van de Socialrun website kun je het CCE-team steunen met een donatie. De opbrengst zet de Stichting Socialrun volledig uit bij kleine projecten die bijdragen aan het goede doel.

 

Subsidieprojecten

Ben je benieuwd welke projecten dat zijn? Bekijk de projecten die afgelopen jaar subsidie hebben ontvangen van de Stichting Socialrun. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor subsidie is dat de projecten sociale inclusie stimuleren en openheid rondom psychische kwetsbaarheid bevorderen. Alle door de teams ingezamelde gelden komen ten goede aan deze projecten.

 

Meer informatie

Wil je meer weten of het CCE-team sponsoren? Neem dan per e-mail contact op met CCE.