Overslaan en naar de inhoud gaan

Cursus Emotionele ontwikkeling in relatie tot probleemgedrag

Emotionele ontwikkeling is een belangrijke invalshoek om probleemgedrag te verklaren en te begrijpen. Het concept ‘emotionele ontwikkeling’ is in de Nederlandse gehandicaptenzorg al lang ingeburgerd en begint ook binnen de jeugdhulp, de GGZ en de VVT snel aan bekendheid te winnen. Tijdens deze cursus maak je kennis met verschillende invalshoeken van emotionele ontwikkeling.

 

Interactief

In deze cursus ga je op een interactieve manier de dialoog voeren over de verschillende invalshoeken van emotionele ontwikkeling. Het accent in deze cursus ligt op het vormen van een eigen mening over het concept emotionele ontwikkeling. Je leert om zelf een mening te vormen over de verschillende invalshoeken van emotionele ontwikkeling.   

De cursus is bedoeld voor orthopedagogen, psychologen en verpleegkundig specialisten die werkzaam zijn in de zorg en belangstelling hebben voor en/of ervaring hebben met probleemgedrag.

 

Data

De omvang van de cursus is 2 dinsdagen en 2 vrijdagen van 9.00-17.00 (lesdag 4 tot 13.00 en online): 21 april, 9 mei, 2 juni en 20 juni.

 

Interesse?

Wil je graag deelnemen aan deze cursus? Meld je aan met dit formulier (via RINO Groep). 

Wil je deze cursus incompany volgen, dus bij jouw organisatie op locatie?  neem contact op met ons team leren en opleiden via het e-mailadres scholing@cce.nl

Meer informatie over de cursus 'Emotionele ontwikkeling in relatie tot probleemgedrag'