Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Leren van Casussen - Driedaagse

Gedragskundige, psycholoog, verpleegkundig specialist of arts in de langdurige zorg en betrokken bij een CCE consultatie? Ontleed je eigen casuïstiek in een aflevering van Leren van Casussen en deel je kennis met andere zorgprofessionals. Schrijf je nu in voor de ‘Leren van Casussen-Driedaagse’.

 

Kennis delen met andere zorgprofessionals

Elk CCE consultatietraject levert veel nieuwe inzichten op. Het team leert ervan, de verwanten en ook consulenten en coördinatoren van CCE. Onder de noemen ‘Leren van casussen’ analyseren betrokkenen systematisch welk probleem aan de basis ligt van de consultatievraag, welke aanpak er gevolgd is binnen de consultatie en met welk resultaat. Die analyse wordt verwerkt in een videopresentatie die we op onze website publiceren en binnen andere consultaties inzetten. Afleveringen uit de reeks ‘Leren van Casussen’ worden ook regelmatig gebruikt door docenten bij opleidingen in de zorg. Op deze wijze deelt CCE-kennis uit consultaties met een brede groep professionals en anderen die betrokken zijn bij de zorg voor mensen met complexe zorgvragen.

 

Jouw casus in een videopresentatie

Binnenkort starten we met de productie van nieuwe afleveringen van ‘Leren van casussen’. Ben jij als gedragskundige, psycholoog, verpleegkundig specialist of arts betrokken geweest bij een CCE consultatie? Of heb je eigen casuïstiek waar CCE niet betrokken bij was, maar die ook interessante inzichten heeft opgeleverd? Én wil je onder professionele begeleiding de casus analyseren en verwerken in een videoproductie, zodat anderen van de opgedane kennis kunnen leren? Schrijf je dan nu in voor de ‘Leren van Casussen – Driedaagse’. In drie dagen leg je de basis voor je eigen aflevering in de reeks ‘Leren van Casussen’, die uiteindelijk gepubliceerd wordt op de site van CCE.

Vanwege het intensieve en interactieve karakter van de ‘Leren van Casussen-Driedaagse’ is het aantal deelnemers zeer beperkt. Wacht dus niet te lang met reageren. De Driedaagse vindt plaats van 23 tot 25 november 2021 op locatie in Drenthe. Deelname is kosteloos.

 

Neem snel contact op

Voor meer informatie en voor inschrijving kun je contact opnemen met Peter Koedoot, projectleider Expertisemanagement bij CCE: PeterKoedoot@cce.nl

Bekijk de reeks Leren van Casussen.