Overslaan en naar de inhoud gaan
Groep zorgprofessionals overleggen met elkaar

Leren van Casussen - Tweedaagse

Werk jij als gedragskundige, psycholoog, verpleegkundig specialist of arts en ben je betrokken bij complexe zorgvragen van cliënten? En wil je onder professionele begeleiding een eigen casus analyseren en verwerken in een videoproductie, zodat anderen van de opgedane kennis en inzichten kunnen leren? Schrijf je dan nu kosteloos in voor de ‘Leren van Casussen - Tweedaagse’ op 28 en 29 november in Conferentiecentrum Kaap Doorn in Doorn.

 

Kennis delen met zorgprofessionals

Elke CCE-consultatie of complexe zorgvraag levert veel nieuwe inzichten op. Zorgprofessionals leren ervan, de verwanten en ook consulenten en coördinatoren van CCE. Onder de noemer ‘Leren van casussen’ analyseren betrokkenen systematisch welk probleem aan de basis ligt van de consultatievraag, welke aanpak er gevolgd is binnen de consultatie en met welk resultaat. Die analyse wordt verwerkt in een videopresentatie die we delen op onze website en bij andere consultaties inzetten. Afleveringen uit de reeks ‘Leren van Casussen’ worden ook regelmatig gebruikt door docenten bij opleidingen in de zorg. Op deze wijze deelt CCE kennis uit consultaties met een brede groep professionals en anderen die betrokken zijn bij de zorg voor mensen met complexe zorgvragen.

 

Jouw casus in een videopresentatie

Binnenkort starten we met de productie van nieuwe afleveringen van ‘Leren van casussen’. Ben jij als gedragskundige, psycholoog, verpleegkundig specialist of arts betrokken geweest bij een CCE-consultatie? Of heb je eigen, afgeronde casuïstiek die interessante inzichten heeft opgeleverd? Én wil je onder professionele begeleiding de casus analyseren en verwerken in een videoproductie, zodat anderen van de opgedane kennis kunnen leren? Schrijf je dan nu in voor de ‘Leren van Casussen – Tweedaagse’. In twee dagen leg je de basis voor je eigen aflevering in de reeks ‘Leren van Casussen’, die uiteindelijk gedeeld wordt op de site van CCE.

Vanwege het intensieve en interactieve karakter van de ‘Leren van Casussen - Tweedaagse’ is het aantal deelnemers beperkt. Wacht dus niet te lang met reageren. De Tweedaagse inclusief overnachting vindt plaats van 28 tot 29 november 2022 in Conferentiecentrum Kaap Doorn in Doorn. Deelname is kosteloos.

 

Neem snel contact op

Voor meer informatie en voor inschrijving kun je contact opnemen met Peter Koedoot, projectleider Expertisemanagement bij CCE: PeterKoedoot@cce.nl

Bekijk de reeks Leren van Casussen.