Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Stel je vraag

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Cover Proefschrift Vanessa Olivier-Pijpers

Verdediging proefschrift

De afgelopen vier jaar heeft Vanessa Olivier-Pijpers, science practitioner bij CCE, promotieonderzoek gedaan naar de ‘Invloed van de organisatiecontext op probleemgedrag bij mensen met een verstandelijke beperking’. Op donderdag 26 november om 9.30 uur verdedigt ze haar proefschrift bij de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Publicatie van artikelen

De vijf artikelen in het proefschrift zijn in Engelstalige journals gepubliceerd; drie Nederlandstalige artikelen zijn in NTZ gepubliceerd. Het proefschrift is aanvullend op het boek 'Bewegen bij Probleemgedrag' en levert nog meer informatie op over de rol van de organisatiecontext in situaties van ernstig en aanhoudend probleemgedrag.

 

Welkom bij verdediging

De verdediging van het proefschrift 'Organisational environment and challenging behaviours in residents with intellectual disabilities: an ecological perspective’ is openbaar. Iedereen is van harte welkom om er via een livestream bij aanwezig te zijn.

De plechtigheid vindt plaats op donderdag 26 november 2020 om 9.30 uur precies in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit, complex Woudestein, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam. Paranimfen zijn Pauline van der Schaaff en Mark Olivier.

 

Link naar livestream

Wil je op 26 november bij de verdediging van het proefschrift zijn. Ga dan naar onderstaande link: