Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie: samen zoeken naar perspectief

Meerzorg: voor betere kwaliteit van bestaan

Kennis delen over probleemgedrag

Opleiding volgen bij CCE

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Als trauma zichtbaar wordt in gedrag

Webinar - Als trauma zichtbaar wordt in gedrag

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN. HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT.

Ook voor mensen met een verstandelijke beperking kunnen ervaringen in hun leven soms tot een trauma leiden. Wanneer het niet mogelijk is om in woorden uiting te geven aan die ervaringen en hun gevolgen, is gedrag vaak de enige andere mogelijke uitingsvorm. Als het niet lukt om dit gedrag te duiden, kan dat leiden tot problemen, zowel voor de betrokkene zelf, als voor de mensen in de omgeving.

 

Begeleider in de gehandicaptenzorg? Schrijf je in!

Wegens grote belangstelling herhalen we het webinar 'Als trauma zichtbaar wordt in gedrag' op maandag 10 oktober aanstaande. Van 15.30 tot 17.00 uur laat CCE-consulent Maril Veraart je met een andere bril naar gedrag kijken. Als trainer en coach in de zorg heeft zij veel ervaring met situaties waarbij mensen vastlopen.

Werk je als begeleider in de gehandicaptenzorg en heb je regelmatig te maken met cliënten die overlevingsgedrag laten zien? Ben je benieuwd of trauma een oorzaak kan zijn en wat je dan vervolgens als begeleider kunt doen? Neem dan deel aan het webinar op 10 oktober van 15.30 tot 17.00 uur. Er is voldoende gelegenheid voor interactie, dus je kunt vragen stellen en je eigen casuïstiek inbrengen. Deelname is kosteloos.

 

Meld je snel aan

Vanwege het interactieve karakter van het webinar is het aantal deelnemers beperkt. Hoe sneller je bent met inschrijven, hoe groter je kans is op deelname.

Meld je dus nu aan door een mail te sturen naar landelijkbureau@cce.nl. Vergeet niet om te vermelden aan welk webinar je wil deelnemen en vermeld ook je naam, e-mailadres en functie. HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN. HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan per e-mail contact op met Yvonne Zimmerman, yvonnezimmerman@cce.nl.  

Deelnemers ontvangen van tevoren een Zoom-link om het webinar bij te wonen.

 

Bekijk de introductievideo

Neem je deel aan het webinar? Bekijk dan ter voorbereiding de introductievideo voor begeleiders in de gehandicaptenzorg van CCE-consulent Maril Veraart. De video is overigens ook zeer geschikt om buiten de context van het webinar te bekijken.

Als trauma zichtbaar wordt in gedrag