Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Webinar - dementie en de werking van hersenen

HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS VOOR DIT WEBINAR IS BEREIKT. INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Dementie tast de hersenen aan. Maar wat gebeurt er dan precies en welke gevolgen zijn er voor het behoud en verlies van bepaalde functies? 

Ben je verzorgende in de VVT? Schrijf je dan nu in voor het Webinar 'Dementie en de werking van hersenen' op 29 november, van 13:00 uur tot 14:00 uur. 

 

Verzorgenden in de VVT 

In het webinar, specifiek bedoeld voor verzorgenden in de VVT, gaat CCE-consulent Ine van Heesch dieper in op de werking van de hersenen en hoe dementie deze werking aantast. Het voorkomen van probleemgedrag, door een beter inzicht in de gevolgen van de aantasting van de hersenen staat centraal. 

Ine van Heesch bespreekt met deelnemers aan het webinar hoe je in de dagelijkse praktijk kunt afstemmen op wat een bewoner écht nodig heeft en hoe je bijvoorbeeld stress afbouwt rond de dagelijkse verzorging. Er is veel ruimte voor interactie en inbreng van eigen ervaringen en casuïstiek. 

 

Meld je snel aan

Vanwege het interactieve karakter van het webinar is het aantal deelnemers beperkt.

Meld je nu direct aan door middel van een  mailtje naar landelijkbureau@cce.nl. Vergeet niet om te vermelden aan welk webinar je wil deelnemen en vermeld ook je naam, e-mailadres en functie.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust per e-mail contact op met projectleider Yvonne Zimmerman: YvonneZimmerman@cce.nl

Deelnemers ontvangen van tevoren een Zoom-link om het webinar bij te kunnen wonen. Deelname is kosteloos.

HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS VOOR DIT WEBINAR IS BEREIKT. INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Bekijk de video

Ter voorbereiding op het webinar geeft Ine van Heesch al vast een introductie op het thema in een korte video. Deze video is ook geschikt om buiten de context van het webinar te bekijken. Alleen of samen met je team! 

Dementie en het belang van kennis van de hersenen