Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Webinar - Invloed van de omgeving op mensen met dementie

CCE organiseert het webinar 'De invloed van de omgeving op het gedrag van mensen met dementie', op maandag 11 oktober van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Deze online bijeenkomst is specifiek bedoeld voor verzorgenden en verpleegkundigen, die werken met mensen met dementie.

Tijdens het webinar gaat CCE consulent Roos Zwart dieper in op omgevingsfactoren die van invloed zijn op het gedrag van mensen met dementie. Als je weet wat die invloed is kun je daar als verzorgende rekening mee houden, zodat er minder risico is op het ontstaan van probleemgedrag. 

Er is voldoende gelegenheid voor interactie, dus je kunt vragen stellen en je eigen casuïstiek inbrengen.

 

Meld je snel aan

Vanwege het interactieve karakter van het webinar is het aantal deelnemers beperkt. Hoe sneller je bent met de inschrijving, hoe groter je kans is op deelname.

Meld je dus nu direct aan door middel van een mailtje naar landelijkbureau@cce.nl. Vergeet niet om te vermelden aan welk webinar je wil deelnemen en vermeld ook je naam, e-mailadres en functie.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust per e-mail contact op met projectleider Yvonne Zimmerman: YvonneZimmerman@cce.nl

Deelnemers ontvangen van tevoren een Zoom-link om het webinar bij te kunnen wonen. Deelname is kosteloos.

Bekijk de video

In een korte video die deelnemers op het webinar ter voorbereiding kunnen bekijken, deelt CCE consulent Roos Zwart al vast haar kennis en tips. Zie en ervaar zelf wat de invloed is van omgevingsfactoren als geluid en licht op mensen met dementie. De video is ook geschikt om los van het webinar te bekijken. 

Roos Zwart