Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Stel je vraag

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Webinar Meerzorg ontwikkeltraject - Ouderenzorg

Het is helaas niet meer mogelijk in te schrijven voor dit webinar. Het maximale aantal deelnemers is inmiddels bereikt. 

CCE organiseert het webinar 'Heldere themakeuze en passende werkvormen bij Meerzorg ontwikkeltrajecten in de ouderenzorg'.  Dit webinar is bedoeld voor psychologen, artsen, leidinggevenden en/of andere professionals die betrokken zijn bij de meerzorgaanvragen in de ouderenzorg. Schrijf je meteen in voor deze online bijeenkomst op 17 maart 2021 van 13:00 uur - 14:00 uur. 

 

Interactieve bijeenkomst met eigen casuïstiek

Het is soms best een zoektocht om tot een afgebakend thema voor een Meerzorg Ontwikkeltraject te komen. En als het thema bepaald is, welke werkvormen kies je dan vervolgens? Misschien vraag je je zelfs wel af wat een ontwikkeltraject überhaupt kan opleveren? Aan de hand van eigen casuïstiek van deelnemers gaan Priscilla de Graaf (CCE consulent) en Gytha Tijhaar (CCE coördinator) dieper in op deze en andere vragen rond Meerzorg Ontwikkeltrajecten met CCE.

 

Beperkt aantal plaatsen

Het één uur durende webinar via Zoom is vanwege de interactieve aard van de bijeenkomst geschikt voor een beperkt aantal deelnemers. Deelname is kosteloos. Wil je deelnemen, stuur dan een e-mail aan Trijntje Veenstra (TrijntjeVeenstra@cce.nl).Vermeld duidelijk in de mail dat het gaat om een inschrijving voor het webinar van 17 maart, voor de ouderenzorg. De plaatsen worden op volgorde van aanmelding toegekend. 

Het is helaas niet meer mogelijk in te schrijven voor dit webinar. Het maximale aantal deelnemers is inmiddels bereikt.