Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Stel je vraag

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Webinar - Voorkom probleemgedrag bij NAH

Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Bij voldoende belangstelling overwegen we om het webinar te herhalen. Heb je interesse? Meld je dan aan voor de reservelijst. Je ontvangt dan vanzelf bericht als het webinar opnieuw plaatsvindt.

CCE organiseert het webinar 'Voorkomen van probleemgedrag bij mensen met NAH', op vrijdag 21 mei van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Deze online bijeenkomst is specifiek bedoeld voor zorgmedewerkers (verzorgenden en begeleiders) die werken met mensen met NAH.

Tijdens het webinar gaat CCE consulent Sandra Linders dieper in op het voorkomen van probleemgedrag bij mensen met NAH en de rol die je daar als begeleider of verzorgende, zelf in hebt. Er is voldoende gelegenheid voor interactie, dus je kunt vragen stellen en je eigen casuïstiek inbrengen.

 

Meld je snel aan

Vanwege het interactieve karakter van het webinar is het aantal deelnemers beperkt. Hoe sneller je bent met de inschrijving, hoe groter je kans is op deelname.

Meld je dus nu direct aan door middel van een mailtje naar landelijkbureau@cce.nl. Vergeet niet om te vermelden aan welk webinar je wil deelnemen en vermeld natuurlijk ook je naam, emailadres en functie.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust eerst per mail contact op met Yfke Froentjes, projectleider, YfkeFroentjes@cce.nl

Deelnemers ontvangen van tevoren een Zoom-link om het webinar bij te kunnen wonen. Deelname is kosteloos.

 

Introductievideo Sandra Linders

Ter voorbereiding op het webinar kunnen deelnemers de introductievideo van Sandra Linders bekijken. De video is ook geschikt om buiten de context van het webinar te bekijken. 

 

NAH en Probleemgedrag - video voor verzorgenden