Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Webinar - Voorkomen van weerstand tegen zorg, bij dementie

HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS VOOR DIT WEBINAR IS BEREIKT. JE KUNT WEL NOG INSCHRIJVEN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN EEN EVENTUELE HERHALING VAN HET WEBINAR.

Deelnemen aan dit webinar is niet meer mogelijk. Vanwege de grote belangstelling overwegen we het webinar later in het najaar te herhalen. Schrijf je in en we stellen je op de hoogte als er een nieuwe datum is!

 

CCE organiseert het webinar 'Voorkomen van weerstand tegen de zorg bij mensen met dementie', op dinsdag 14 september van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Deze online bijeenkomst is specifiek bedoeld voor verzorgenden en verpleegkundigen, die werken met mensen met dementie.

Tijdens het webinar gaat CCE consulent Rini Blankers dieper in op het voorkomen van weerstand tegen de zorg en de rol die je daar als verzorgende zelf in hebt. Er is voldoende gelegenheid voor interactie, dus je kunt vragen stellen en je eigen casuïstiek inbrengen.

 

Meld je snel aan

Vanwege het interactieve karakter van het webinar is het aantal deelnemers beperkt. Hoe sneller je bent met de inschrijving, hoe groter je kans is op deelname.

Meld je dus nu direct aan door middel van een mailtje naar landelijkbureau@cce.nl. Vergeet niet om te vermelden aan welk webinar je wil deelnemen en vermeld ook je naam, e-mailadres en functie.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust per e-mail contact op met projectleider Yfke Froentjes: YfkeFroentjes@cce.nl

Deelnemers ontvangen van tevoren een Zoom-link om het webinar bij te kunnen wonen. Deelname is kosteloos.

 

Deelnemen aan dit webinar is niet meer mogelijk. Vanwege de grote belangstelling overwegen we het webinar later in het najaar te herhalen. Schrijf je in en we stellen je op de hoogte als er een nieuwe datum is!

Bekijk de video

In een korte video die deelnemers ter voorbereiding van het webinar kunnen bekijken, deelt CCE consulent Rini Blankers kennis en tips ter vermindering van weerstand tegen de dagelijkse verzorging, bij mensen met dementie.

Weerstand verminderen tijdens de verzorging van mensen met dementie