Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie

Meerzorg

Opleiding volgen bij CCE

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Analyse en aanpak van probleemgedrag in de ouderenzorg

Vierdaagse incompany cursus via CCE

De toename van complex gedrag in de ouderenzorg vraagt een grote deskundigheid van professionals. 

De vierdaagse cursus gaat over de analyse en aanpak van probleemgedrag in de samenwerking tussen specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en psychologen. Uitgangspunt bij deze cursus is de CCE-visie op probleemgedrag, waarbij de context altijd een belangrijke factor is bij analyse en interventie. Om de interdisciplinariteit te kunnen toepassen heeft het de voorkeur om met meerdere professionals van dezelfde organisatie aan de cursus deel te nemen, dus bijvoorbeeld een specialist ouderengeneeskunde met een verpleegkundig specialist en/of psycholoog.

Naast interdisciplinariteit komt ook de samenwerking en afstemming met managers en teams nadrukkelijk aan de orde. Tijdens de cursus werk je aan een eigen casus om een optimale verbinding met de praktijk te maken.

Neem contact met CCE op als je vragen hebt over deze vierdaagse incompany training; bijvoorbeeld over de inhoud en de doelgroep van de training, maar ook over de kosten. Deze kunnen namelijk per organisatie variëren, afhankelijk van een aantal factoren.

De studiebelasting is ongeveer twee uur per lesdag. Deze cursus wordt ook via RINO Groep aangeboden.