Overslaan en naar de inhoud gaan

Coördinator (m/v/x - 32/36 uur per week, midden van het land)

UPDATE: Deze vacature is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

Voor deze functie woon je bij voorkeur in het midden van Nederland, provincie Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht.


"De verbinding leggen en vervolgens samen zoeken naar perspectief. Dat is in elke consultatie weer een mooie en bijzondere uitdaging", aldus een coördinator van CCE. Spreekt jou dat aan? Dan is dit je kans! Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een academische achtergrond. In de afwisselende functie van coördinator voer je de regie over consultatietrajecten en heb je veel contacten met zorgprofessionals in het werkveld. Meer weten? Bekijk de vacature en reageer snel. 

 

Je brengt mee:

Als coördinator voer je de regie over consultatietrajecten. Je maakt een inschatting van wat er nodig is om weer perspectief te realiseren en bepaalt welke aanvullende deskundigheid nodig is. Je sluit daarbij aan op vragen en behoeften van de betrokkenen.

Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van expertise die in consultatietrajecten wordt ingezet en aan de overdracht van die expertise op een cliënt-overstijgend niveau. Dat doe je bijvoorbeeld door deelname aan werk- en projectgroepen voor het ontwikkelen van kennisproducten en leergangen. Je initieert en onderhoudt contacten met relevante organisaties en netwerken.  

 

Je hebt:

 • Aantoonbaar academisch werk- en denkniveau op basis van opleiding en werkervaring (bijvoorbeeld orthopedagogiek of psychologie);
 • Affiniteit met en ervaring in de langdurige of intensieve zorg (Jeugdzorg, VVT, Gehandicaptenzorg of ggz) liefst met cliënten met complexe zorgvragen. Specifieke ervaring en kennis in de ggz is een pre;
 • Het vermogen een onafhankelijke mening te kunnen vormen, ook als er grote en/of tegenstrijdige belangen in het spel zijn;
 • Een constructief-kritische instelling;
 • Het vermogen zelfstandig en autonoom, maar ook als onderdeel van een collectief te werken;
 • Uitstekende schriftelijke en digitale vaardigheden;
 • Uitstekende gespreks- en adviesvaardigheden;
 • Eigen vervoer (rijbewijs en auto).

 

Wij bieden:

 • Een afwisselende functie met veel contacten in het werkveld;
 • Veel mogelijkheden jezelf inhoudelijk en breed te ontwikkelen;
 • Een dynamische werkomgeving;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg en salariëring op basis van een FWG schaal 65 met extra uitloop (van € 3.945,- tot en met € 6.353,- bruto bij 36 uur)
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.

 

Solliciteren en meer informatie

Stuur je sollicitatie met CV per e-mail aan P&O@cce.nl.

Het overleggen van een recente Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Meer weten?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Yvonne Pluer, personeelsconsulent, bereikbaar via telefoonnummer 06 – 82 93 71 96 of e-mail: P&O@cce.nl.

Over CCE

Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) is partner van zorgprofessionals voor expertise over ernstig probleemgedrag bij mensen die langdurig of intensieve professionele zorg en ondersteuning nodig hebben. Daar waar professionals dreigen vast te lopen en de kwaliteit van bestaan van de cliënt ernstig onder druk staat, zoeken professionals en CCE gezamenlijk naar nieuw perspectief.

CCE werkt vanuit drie regiokantoren in Gouda, Veldhoven en Zwolle en een landelijk bureau in Utrecht. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.