Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Stel je vraag

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Leergang Zelfverwondend gedrag

Zelfverwonding komt regelmatig voor bij mensen met een ernstige verstandelijke beperking. De impact van dit gedrag is groot, voor de persoon zelf én de mensen om hem heen. Dit thema is de afgelopen jaren structureel onderzocht door CCE. In 2017 verscheen het boek ‘Zelfverwonding’. 

In de vijfdaagse leergang ‘Zelfverwondend gedrag’, die CCE in samenwerking met RINO Groep organiseert, worden gedragskundigen, AVG artsen en managers meegenomen in het theoretisch kader en de interdisciplinaire aanpak van de problematiek. De visie van CCE op probleemgedrag vormt de basis voor deze leergang.

 

Studiebelasting

Per lesdag ongeveer twee tot drie uur zelfstudie (voorbereiding, verwerking en vertaling naar eigen casus).

 

Voor wie?

Voor gedragskundigen, Artsen Verstandelijk Gehandicapten (AVG), psychiaters en managers die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg.

Deze cursus is primair voor gedragsdeskundigen. Gezien het belang van het interdisciplinair samenwerken zijn verschillende thema’s  geschikt om samen met managers/teamleiders, psychiaters en AVG artsen te volgen.

 

Kosten

De kosten voor deze leergang bedragen € 2.150,00

 

Data

14 september 2021

12 oktober 2021

9 november 2021

6 december 2021

11 januari 2022

Neem voor inhoudelijke vragen en incompany-mogelijkheden contact op met Inge Anthonijsz (088 - 44 66 186). Wil je je belangstelling kenbaar maken of heb je praktische vragen?  Dan kun je terecht bij Trijntje Veenstra (088 44 66 102).