Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Stel je vraag

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Ouderenzorg

De toename aan complex gedrag in de ouderenzorg vraagt meer deskundigheid van professionals. Deze cursus richt zich op een geïntegreerde en interdisciplinaire analyse en samenwerking. 

De driedaagse cursus gaat over de analyse en aanpak van probleemgedrag in de samenwerking tussen specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en psychologen. Uitgangspunt bij deze cursus is de CCE-visie op probleemgedrag, waarbij de context altijd een belangrijke factor is bij analyse en interventie. Om de interdisciplinariteit te kunnen toepassen heeft het de voorkeur om met meerdere professionals van dezelfde organisatie aan de cursus deel te nemen, dus bijvoorbeeld een specialist ouderengeneeskunde met een verpleegkundig specialist en/of psycholoog.

Naast interdisciplinariteit komt ook de samenwerking en afstemming met managers en teams nadrukkelijk aan de orde. Tijdens de cursus werk je aan een eigen casus om een optimale verbinding met de praktijk te maken.

De eerstvolgende cursus vindt plaats op 11 november 2020, 9 december 2020 en 21 januari 2021.

De kosten voor deze cursus bedragen €975,- inclusief lunch en digitale literatuur, exclusief eventueel aan te schaffen boeken. De studiebelasting is ongeveer twee uur per lesdag.

Wil je meer informatie over de cursus ouderenzorg, neem dan contact op met Yvonne Zimmerman, adviseur Leren en Opleiden (yvonnezimmerman@cce.nl) . Voor informatie of vragen over de incompany mogelijkheden kun je terecht bij Inge Anthonijsz, projectleider Leren en Opleiden (ingeanthonijsz@cce.nl).