Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie: samen zoeken naar perspectief

Meerzorg: voor betere kwaliteit van bestaan

Kennis delen over probleemgedrag

Opleiding volgen bij CCE

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Psychiatrische problematiek

Voor deze cursus zijn nog geen nieuwe data bekend. Registreer jezelf als belangstellende. 

"Vermoedens van psychiatrische problematiek: een contextuele en interdisciplinaire benadering" is een leergang voor gedragskundigen, avg's en psychiaters in de zorg die werken met mensen met een verstandelijke beperking.

Deze leergang wordt bewust aangeboden aan drie disciplines.  Zij kijken elk vanuit hun eigen professie naar de doelgroep. Het onderkennen van psychiatrische problemen blijkt voor al deze professies een lastige opgave. In de leergang gaan we uitgebreid in op het herkennen van psychiatrische stoornissen bij deze doelgroep.

De leergang is bedoeld voor gedragskundigen, artsen verstandelijk gehandicaptenzorg en psychiaters die in hun praktijk regelmatig te maken hebben met mensen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking, omdat het in deze leergang om de samenwerking van 3 disciplines gaat is het belangrijk dat alle drie de disciplines zijn vertegenwoordigd onder de cursisten.

 

Studiebelasting

Reken per lesdag op twee tot drie uur zelfstudie (voorbereiding en verwerking) en aan het einde van de leergang twee tot drie uren extra voor het eindverslag.

Ook voor het (incidenteel) voorbereiden en inbrengen van eigen casuïstiek moet je op ongeveer twee uur extra rekenen.

 

Aanmelden

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan als belangstellende met dit formulier. Je krijgt dan bericht wanneer deze cursus gepland wordt. Deze cursus bieden we ook incompany aan.

 

Informatie en incompany-mogelijkheden

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Yvonne Zimmerman (088-44 66 117).  Voor incompany mogelijkheden kun je terecht bij Inge Anthonijsz (088-44 66 186). Voor praktische vragen kun je je richten tot de RINO groep (030 230 84 50 / infodesk@rinogroep.nl). 

 

Accreditatie

Wij vragen accreditatie aan bij NVAVG, NVVP, NIP/NVO.

Het CCE is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en vrijgesteld van BTW voor scholingsactiviteiten.