Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie: samen zoeken naar perspectief

Meerzorg: voor betere kwaliteit van bestaan

Kennis delen over probleemgedrag

Opleiding volgen bij CCE

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Somatische verklaringen

Voor deze cursus zijn nog geen nieuwe data bekend. Registreer jezelf als belangstellende.  

Hoe zorg je er als gedragskundige voor dat mogelijke somatische verklaringen altijd deel uitmaken van de beeldvorming van een cliënt? Wat zijn daarin de essentiële aandachtspunten? Met speciale aandacht voor signaleringsvaardigheden van betrokken professionals.

Centrale vragen

  • Waar moeten gedragskundigen en begeleiders vooral alert op zijn als het gaat om mogelijke somatische aanleidingen voor probleemgedrag?
  • Hoe kun je er voor zorgen dat bij probleemgedrag somatische verklaringen consequent en systematisch onderdeel van de beeldvorming uitmaken?

Wij richten ons in deze cursus bewust op een combinatie van gedragskundigen en begeleiders, omdat zij samen een belangrijke rol vervullen bij het signaleren van vermoedens

 

Voor wie?

Voor gedragskundigen en senior-begeleiders die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg en belangstelling hebben voor en/of ervaring hebben met probleemgedrag.

 

Studiebelasting

Reken per lesdag op ongeveer twee uur zelfstudie (voorbereiding en verwerking).

 

Contact

Neem voor inhoudelijke vragen en incompany-mogelijkheden contact op met Inge Anthonijsz (088 - 44 66 186). Met praktische vragen kun je terecht bij Trijntje Veenstra (088 - 44 66 102).

 

Accreditatie

Voor al onze scholingsactiviteiten vragen wij accreditatie aan.

 

CCE is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en vrijgesteld van BTW voor scholingsactiviteiten.