Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Vrouw met bril in overleg met andere mensen

Netwerk van externe deskundigen

Bij een consultatie stelt een coördinator van CCE een klein team van externe deskundigen samen op basis van de specifieke situatie van de cliënt. Dit team verkent samen met de zorgprofessionals, verwanten en indien mogelijk ook de cliënt, de opties om uit een vastgelopen situatie te komen. Het doel is altijd om nieuw perspectief te scheppen.

 

Specifieke expertise

CCE heeft een groot netwerk van circa 500 deskundigen, we noemen ze ‘consulenten' of 'casemanagers’. Het zijn externe deskundigen, die op grond van hun specifieke expertise door CCE ingezet worden. Zij werken als ZZP'er of zijn gedetacheerd vanuit een instelling. Denk bijvoorbeeld aan gedragskundigen, psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde, systeemtherapeuten en verpleegkundig specialisten. Hun insteek is om samen met betrokkenen rond de cliënt te zoeken naar verklaringen voor probleemgedrag en een betere kwaliteit van bestaan. Het spreekt voor zich dat de door CCE ingezette consulenten en casemanagers werken volgens de gedragscode en het gedachtegoed van CCE.

"Ontwikkeling en perspectief zijn altijd mogelijk. Ook als het onmogelijk is."

René van Koningsbruggen / systeemtrainer en CCE consulent

 

Aansluiten bij netwerk

Deskundigen die geïnteresseerd zijn om zich aan te sluiten bij ons netwerk, kunnen contact opnemen met ons opnemen. Bekijk het 'Competentieprofiel deskundigen CCE' om te zien wat we vragen van consulenten en casemanagers.