Overslaan en naar de inhoud gaan

Support

Veel gestelde vragen over consultaties

Heb je een vraag over consultaties? Kijk dan op onze 'Consultatie'-pagina. Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen over consultaties bij elkaar gebracht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 'Stel je vraag over consultaties'.

 

Extranet voor consulenten

Als consulent krijg je toegang tot het extranet van CCE. Via het extranet wordt je op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen, onze kennisproducten en evenementen. Daarnaast kun je ook in contact komen met andere consulenten en medewerkers van CCE.

CCE gebruikt Zivver voor veilige informatie-uitwisseling

CCE maakt gebruik van Zivver voor het veilig versturen van vertrouwelijke informatie. Hierdoor kunnen alleen de verzender en ontvanger de inhoud van de e-mail lezen.

 

Hoe open je een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Heb je een e-mail ontvangen van CCE via Zivver? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren. In deze filmpjes zie je hoe iemand zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.

 

Bericht openen met een toegangscode of sms-code

Als je een beveiligd bericht hebt ontvangen, kun je dit open met een code.

  • Toegangscode: De afzender heeft een toegangscode aan je doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op ‘Klik voor bericht’ en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. Geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.
  • Sms-code: Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die je op jouw telefoon ontvangt. Nu kun je het bericht lezen.

 

Reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?

Het bericht dat vanuit CCE is verstuurd via Zivver lees je op een beveiligde webpagina. Reageren op het bericht kan via deze pagina. Klik op de knop ‘Beantwoorden’. In het antwoordveld kun je direct je reactie typen. Je kunt eventueel ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je een notificatie per e-mail.

 

Geef wijzigingen in je gegevens aan ons door!

Het is belangrijk dat je wijzigingen in jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Wijzigingen in jouw gegevens kun je doorgeven aan jouw contactpersoon bij CCE.

 

Meer over Zivver

Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wilt versturen. Verstuur je een bericht via Zivver, dan heeft niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang tot het bericht. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

 

Vragen?

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.