Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij CCE

Bij CCE brengen we in beweging wat dreigt vast te lopen door ernstig probleemgedrag. Dat doen we door álles uit de kast te halen en samen met betrokkenen te zoeken naar wat wél kan. Zodat zorgprofessionals nieuw handelingsperspectief hebben om de kwaliteit van leven van hun cliënten te verbeteren. 

In ons werk zoeken we naar oplossingen, ook buiten de gebaande paden. In een informele werkomgeving leren we van en met elkaar en ontwikkelen we ons voortdurend. Daarmee blijft onze kennis actueel en sluiten we optimaal aan bij wat nodig is in het zorglandschap. Die kennis en kunde delen we intern en met zorgprofessionals in het werkveld.  

Iedere rol bij CCE is veelzijdig en afwisselend, waarbij je snel schakelt en voortdurend aansluit op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt ruimte om je eigen ideeën vorm te geven en neemt hierin zelf de regie. Duurzame inzetbaarheid vinden we belangrijk om ons werk nu en in de toekomst goed te doen.   

  

Wie werken bij CCE

Bij CCE werken ruim 110 talentvolle professionals. In de functie van coördinator voer je regie over consultatie- en meerzorgtrajecten, zowel op inhoud als op proces. Andere collega's werken als secretaresse, als projectleider expertisemanagement of als adviseur.

Daarnaast heeft CCE een groot netwerk van circa 650 externe deskundigen, die we op grond van hun specifieke expertise inzetten als consulent of casemanager. Zij werken als ZZP'er of zijn gedetacheerd vanuit een zorginstelling. Denk bijvoorbeeld aan gedragskundigen, psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde, systeemtherapeuten en verpleegkundig specialisten.

Kies voor baan bij CCE

Op zoek naar een baan in de zorg waarmee je mensen weer perspectief biedt? Kies je voor CCE, dan kies je voor:

  • een afwisselende en veelzijdige functie met ruimte voor inbreng van eigen ideeën;
  • een informele en inspirerende werkomgeving waar van en met elkaar leren en persoonlijke ontwikkeling centraal staan; 
  • een organisatie met betekenisvol werk en een maatschappelijk relevante functie.
Bekijk hier onze vacatures

Mogelijkheden voor stage

Ben je student en op zoek naar een stage? Bij CCE zijn er vooral stagemogelijkheden voor gedragskundigen en artsen in opleiding van universiteiten. Denk aan orthopedagogen, psychiaters en/of specialisten ouderengeneeskunde in opleiding. In dat geval kun je ervaring opdoen bij CCE door onder andere deel te nemen aan een consultatietraject. Wees je ervan bewust dat CCE geen directe zorg levert aan cliënten, maar meedenkt met professionals over vastlopende situaties van mensen met ernstig probleemgedrag. Wil je meer weten over een stage bij CCE, neem dan contact op met yvonnepluer@cce.nl

Informatie voor studie

Ben je voor je studie op zoek naar informatie over het omgaan met ernstig probleemgedrag? Ga dan naar onze Kennispagina. Hier vind je een breed aanbod van (online) kennisproducten en onderzoeksresultaten in de vorm van publicaties, casusbeschrijvingen, video’s etc.

 

Meer weten?

Wil je informatie over het werken als consulent of casemanager, lees dan meer over ons netwerk van externe deskundigen. Of neem contact met ons op.

"Hoe mooi is dit? Ik mag elke dag weer op zoek naar kansen en mogelijkheden!"

Hester Tilstra / coördinator bij CCE