Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij CCE

Bij Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) brengen we in beweging wat dreigt vast te lopen door ernstig probleemgedrag. Dat doen we door álles uit de kast te halen en samen met betrokkenen te zoeken naar wat wél kan. Zodat zorgverleners nieuw handelingsperspectief hebben om de kwaliteit van leven van hun cliënten te verbeteren.

Op zoek naar een baan in de zorg waarmee je mensen weer perspectief biedt? Meer weten over de mogelijkheden bij CCE?

Bekijk de actuele vacatures bij CCE

In ons werk zoeken we naar oplossingen, ook buiten de gebaande paden. In een informele werkomgeving leren we van en met elkaar en ontwikkelen we ons voortdurend. Daarmee blijft onze kennis actueel en sluiten we optimaal aan bij wat nodig is in het zorglandschap. Die kennis en kunde delen we intern en met zorgverleners in het werkveld.  

Iedere rol bij CCE is veelzijdig en afwisselend, waarbij je snel schakelt en voortdurend aansluit op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt ruimte om je eigen ideeën vorm te geven en neemt hierin zelf de regie. Duurzame inzetbaarheid vinden we belangrijk om ons werk nu en in de toekomst goed te doen.

Bij CCE werk je zowel vanuit huis als op kantoor: om prettig thuis te werken ontvang je naast een laptop en headset een thuiswerkbudget om jouw thuiswerkplek optimaal in te richten.

Wie werken bij CCE

Bij CCE werken circa 130 talentvolle professionals. In de functie van coördinator voer je regie over consultatie- en meerzorgtrajecten, zowel op inhoud als op proces. Andere collega's werken als secretaresse, als projectleider expertisemanagement of als adviseur.

Daarnaast heeft CCE een groot netwerk van circa 700 consulenten, die we op grond van hun specifieke expertise inzetten. Zij werken als zzp'er of zijn gedetacheerd vanuit een zorginstelling. Denk bijvoorbeeld aan gedragskundigen, psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde, systeemtherapeuten en verpleegkundig specialisten.

Kies voor baan bij CCE

Op zoek naar een baan in de zorg waarmee je mensen weer perspectief biedt? Kies je voor CCE, dan kies je voor:

  • een afwisselende en veelzijdige functie met ruimte voor inbreng van eigen ideeën;
  • een informele en inspirerende werkomgeving waar van en met elkaar leren en persoonlijke ontwikkeling centraal staan; 
  • een organisatie met betekenisvol werk en een maatschappelijk relevante functie.
Bekijk hier onze vacatures

Informatie voor studie

Ben je voor je studie op zoek naar informatie over het omgaan met ernstig probleemgedrag? Ga dan naar onze Kennispagina. Hier vind je een breed aanbod van (online) kennisproducten en onderzoeksresultaten in de vorm van publicaties, casusbeschrijvingen, video’s etc.

Meer weten?

Wil je informatie over het werken bij CCE of heb je vragen? Neem contact met ons op via p&o@cce.nl.

"Hoe mooi is dit? Ik mag elke dag weer op zoek naar kansen en mogelijkheden!"

Hester Tilstra / coördinator bij CCE