Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Vrouw loopt trap op

Werken bij CCE

Bij CCE werken we met talentvolle professionals. Ruim 100 medewerkers zijn bij ons in dienst. Zij zijn werkzaam als coördinator of voor ondersteunende taken, bijvoorbeeld als secretaresse. Daarnaast heeft CCE een groot netwerk van circa 500 externe deskundigen, die we op grond van hun specifieke expertise inzetten als consulent of casemanager. Zij werken als ZZP'er of zijn gedetacheerd vanuit een zorginstelling. Denk bijvoorbeeld aan gedragskundigen, psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde, systeemtherapeuten en verpleegkundig specialisten.

 

Ruimte voor ontwikkeling

In welke functie je ook aan de slag gaat, iedereen bij CCE draagt bij aan onze doelstelling: het bieden van nieuw perspectief in vastlopende zorgsituaties, daar waar sprake is van ernstig probleemgedrag. In onze werkomgeving staat samenwerking voorop. Voor medewerkers is er veel ruimte en mogelijkheid om je persoonlijke ambities waar te maken en talenten te ontwikkelen. Als er vacatures zijn, dan vind je deze hier of via onze social media.

 

Vacature

Mogelijkheden voor stage

Ben je student en op zoek naar een stage? Bij CCE zijn er vooral stagemogelijkheden voor gedragskundigen en artsen in opleiding van universiteiten. Denk aan orthopedagogen, psychiaters en/of specialisten ouderengeneeskunde in opleiding. In dat geval kun je ervaring opdoen bij CCE door onder andere deel te nemen aan een consultatietraject. Wees je ervan bewust dat CCE geen directe zorg levert aan cliënten, maar meedenkt met professionals over vastlopende situaties van mensen met ernstig probleemgedrag. Wil je meer weten over een stage bij CCE, neem dan contact op met yvonnepluer@cce.nl

Informatie voor studie

Ben je voor je studie op zoek naar informatie over het omgaan met ernstig probleemgedrag? Ga dan naar onze Kennispagina. Hier vind je een breed aanbod van (online) kennisproducten en onderzoeksresultaten in de vorm van publicaties, casusbeschrijvingen, video’s etc.

 

Meer weten?

Wil je informatie over het werken als consulent of casemanager, lees dan meer over ons netwerk van externe deskundigen. Of neem contact met ons op.

"Hoe mooi is dit? Ik mag elke dag weer op zoek naar kansen en mogelijkheden!"

Hester Tilstra / coördinator bij CCE