Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij CCE

Bij CCE werken we met talentvolle professionals. Ruim 110 medewerkers zijn bij ons in dienst. Een groot deel van hen is werkzaam als coördinator. In deze functie voer je regie over consultatietrajecten, zowel op inhoud als op proces. Andere medewerkers hebben ondersteunende taken en werken bijvoorbeeld als secretaresse.

Daarnaast heeft CCE een groot netwerk van circa 650 externe deskundigen, die we op grond van hun specifieke expertise inzetten als consulent of casemanager. Zij werken als ZZP'er of zijn gedetacheerd vanuit een zorginstelling. Denk bijvoorbeeld aan gedragskundigen, psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde, systeemtherapeuten en verpleegkundig specialisten.

 

Ruimte voor ontwikkeling

In welke functie je ook aan de slag gaat, iedereen bij CCE draagt bij aan onze doelstelling: het bieden van nieuw perspectief in vastlopende zorgsituaties, daar waar sprake is van ernstig probleemgedrag. In onze werkomgeving staat samenwerking voorop. Voor medewerkers is er veel ruimte en mogelijkheid om je persoonlijke ambities waar te maken en talenten te ontwikkelen. Als er vacatures zijn, dan vind je deze hier of via onze social media.

Leuk als je bij ons komt werken!

Op zoek naar een baan in de zorg waarmee je mensen weer perspectief biedt? Kies je voor CCE, dan kies je voor werken bij:

  • een kleinschalige netwerkorganisatie met informele werksfeer;
  • een organisatie met een maatschappelijk relevante functie;
  • een inspirerende werkomgeving waar van elkaar leren en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 
Bekijk hier onze vacatures

Mogelijkheden voor stage

Ben je student en op zoek naar een stage? Bij CCE zijn er vooral stagemogelijkheden voor gedragskundigen en artsen in opleiding van universiteiten. Denk aan orthopedagogen, psychiaters en/of specialisten ouderengeneeskunde in opleiding. In dat geval kun je ervaring opdoen bij CCE door onder andere deel te nemen aan een consultatietraject. Wees je ervan bewust dat CCE geen directe zorg levert aan cliënten, maar meedenkt met professionals over vastlopende situaties van mensen met ernstig probleemgedrag. Wil je meer weten over een stage bij CCE, neem dan contact op met yvonnepluer@cce.nl

Informatie voor studie

Ben je voor je studie op zoek naar informatie over het omgaan met ernstig probleemgedrag? Ga dan naar onze Kennispagina. Hier vind je een breed aanbod van (online) kennisproducten en onderzoeksresultaten in de vorm van publicaties, casusbeschrijvingen, video’s etc.

 

Meer weten?

Wil je informatie over het werken als consulent of casemanager, lees dan meer over ons netwerk van externe deskundigen. Of neem contact met ons op.

"Hoe mooi is dit? Ik mag elke dag weer op zoek naar kansen en mogelijkheden!"

Hester Tilstra / coördinator bij CCE