Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie: samen zoeken naar perspectief

Meerzorg: voor betere kwaliteit van bestaan

Opleiding volgen bij CCE

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Leertraject samenwerken rond probleemgedrag in de ouderenzorg

Vierdaagse cursus via RINO Groep

De toename aan complex gedrag in de ouderenzorg vraagt meer deskundigheid van professionals. Deze cursus richt zich op een geïntegreerde en interdisciplinaire analyse en samenwerking. 

De vierdaagse cursus gaat over de analyse en aanpak van probleemgedrag in de samenwerking tussen specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en psychologen. Uitgangspunt bij deze cursus is de CCE-visie op probleemgedrag, waarbij de context altijd een belangrijke factor is bij analyse en interventie. Om de interdisciplinariteit te kunnen toepassen heeft het de voorkeur om met meerdere professionals van dezelfde organisatie aan de cursus deel te nemen, dus bijvoorbeeld een specialist ouderengeneeskunde met een verpleegkundig specialist en/of psycholoog.

Naast interdisciplinariteit komt ook de samenwerking en afstemming met managers en teams nadrukkelijk aan de orde. Tijdens de cursus werk je aan een eigen casus om een optimale verbinding met de praktijk te maken.

De studiebelasting is ongeveer twee uur per lesdag.

Data

De cursusdata zijn in 2022 op dinsdag 11 oktober, dinsdag 8 november, woensdag 7 december en in 2023 op dinsdag 24 januari. De lestijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur. De kosten van het leertraject €1.275,- inclusief digitale literatuur en exclusief aan te schaffen boek (circa €25,-).

Deze cursus is ook beschikbaar als incompany-traject. Neem daarvoor contact op met Inge Anthonijsz, ingeanthonijsz@cce.nl

Wil je meer informatie over de cursus ouderenzorg, neem dan contact op met Yvonne Zimmerman, adviseur Leren en Opleiden (yvonnezimmerman@cce.nl) . Voor informatie of vragen over de incompany mogelijkheden kun je terecht bij Inge Anthonijsz, projectleider Leren en Opleiden (ingeanthonijsz@cce.nl).