Overslaan en naar de inhoud gaan

CCE Jaarverslag 2023: Denken in mogelijkheden

“Wat er ook gebeurt: CCE blijft altijd zoeken naar nieuw perspectief in vastlopende zorgsituaties. Regelmatig zien we dat cliënten uit onmacht worden doorverwezen of overgeplaatst. Onze inzet en samenwerking met zorgverleners is erop gericht om dat te voorkomen”, aldus CCE-bestuurder Rieneke de Wit in het jaarverslag over 2023.

 

Veilige grond en onvoorwaardelijk thuis

Over hoe CCE dat doet, zegt zij het volgende: “Door de juiste mensen en kennis bij elkaar te brengen, met elkaar in gesprek te gaan en out-of-the box te denken, ontstaat er vaak weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Dat is ons vak, dat is onze ervaring en daar breken wij graag een lans voor. Zo dragen we bij aan ‘veilige grond’ voor cliënten, als het even kan op een plek waar zij onvoorwaardelijk kunnen blijven en passende zorg ontvangen. Dat blijven doen: samenwerken aan onvoorwaardelijk verblijf voor cliënten, in goed overleg en denkend in mogelijkheden.”

 

Lees het jaarverslag

Kennis delen en samen zoeken naar nieuw perspectief doen we via consultaties, meerzorg-ontwikkelgesprekken, onderzoek, kennisproducten en leeractiviteiten. Wil je daar meer over weten? Lees dan ons jaarverslag met de titel ‘Denken in mogelijkheden’.

CCE Jaarverslag 2023

Bekijk of download het CCE Jaarverslag over 2023.

"Omgaan met teams in wisselende samenstellingen stelt nog meer eisen aan ons vermogen om te denken in mogelijkheden. Want als onze omgeving verandert, veranderen wij mee."