Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Man luistert aandachtig met hand onder kin

Opleiden

Expertise delen en van elkaar leren doet CCE op veel verschillende manieren. Zo kunnen zorgprofessionals uit alle sectoren en van verschillende niveaus bij ons opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een driedaagse cursus over de aanpak van probleemgedrag in de ouderenzorg voor behandelaren in de VVT, tot een leergang voor gedragskundigen of een professionele leergemeenschap (PLG) voor managers in de gehandicaptenzorg. 

Onze leeractiviteiten onderscheiden zich door een eigen kijk op probleemgedrag en veel aandacht voor interdisciplinaire samenwerking. Ons aanbod is gericht op het vergroten van vakbekwaamheid, versterken van het samenwerkend vermogen en het verdiepen van het lerend vermogen van zorgprofessionals. Voor een deel van de organisatie van onze cursussen en opleidingen werken wij samen met de RINO Groep.

"Leren met en van elkaar verrijkt het leerproces in de omgang met probleemgedrag."

Inge Anthonijsz / projectleider leren en opleiden bij CCE

Incompany

Bij een incompany training ontwikkelt CCE een maatwerktraject. Er wordt daarbij maximaal ingespeeld op de behoefte van de organisatie. Er vindt een opleidingsanalyse plaats om de wensen van de organisatie in kaart te brengen en het aanbod van CCE daarmee te matchen. Ben je geïnteresseerd in een incompany training of heb je vragen? Neem dan contact op met Inge Anthonijsz (088 44 66 186 of ingeanthonijsz@cce.nl) en bekijk samen de mogelijkheden.