Overslaan en naar de inhoud gaan

Dynamiek op de afdeling; hoe ga je daar als team mee om?

In deze workshop ga je samen met jouw team aan de slag met de dynamieken die tussen bewoners ontstaan, de dynamieken tussen teamleden onderling én de dynamieken in de samenwerking met familie van bewoners.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop maak je kennis met de dynamiek die bewoners kunnen oproepen op de afdeling. Je deelt kennis en ervaringen over wat moeilijk of lastig kan zijn in het samenwerken met elkaar en met familie van bewoners. Daarnaast wissel je uit wat werkt om op een andere manier naar bewoners, naar elkaar en naar familie te kijken en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk.

Deze incompany workshop duurt drie uur en er kunnen maximaal twaalf collega's aan deelnemen. 

De workshop kan online worden georganiseerd.

Voor wie?

Deze workshop is voor teams van verpleegkundigen, verzorgenden en huiskamermedewerkers in de VVT of thuiszorgteams, die te maken hebben met dynamiek op de afdeling of in de thuissituatie. De workshop is ook interessant voor betrokken behandelaars.

Kosten

De kosten voor deze incompany workshop bedragen € 1.995,-.

CCE is CRKBO geregistreerd en daarmee vrijgesteld van BTW.

Accreditatie kan op verzoek worden aangevraagd.

Docenten

Deze workshop wordt gegeven door CCE-consulent Priscilla de Graaf van Bockkom en een CCE-coördinator. Priscilla heeft jarenlange ervaring in de zorg, ze begeleidt zorgprofessionals in het omgaan met probleemgedrag en werkt daarnaast als trainer en coach.

Interesse

Heeft jouw team interesse in deze workshop? Neem voor meer informatie contact op met scholing@cce.nl of 088 - 44 66 100.