Overslaan en naar de inhoud gaan

Coördinator (m/v/x - 28/36 uur per week)

UPDATE: Deze vacature is gesloten. Reageren is helaas niet meer mogelijk. Ben jij geïnteresseerd in een baan bij CCE? Bekijk hier de openstaande vacatures.

 

Voor deze functie woon je bij voorkeur in de omgeving van Twente.

 

Complexe zorgvraagstukken: álles uit de kast halen en zoeken naar wat wél kan? Als coördinator bij CCE breng je met een brede blik en verbindende rol weer in beweging wat dreigt vast te lopen door ernstig probleemgedrag. Zo draag je samen bij aan de kwaliteit van leven van cliënten in de gehandicaptenzorg, Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT), geestelijke gezondheidszorg (ggz) en/of jeugdzorg. Dat doe je als procesregisseur en vanuit je inhoudelijke expertise als bijvoorbeeld gedragskundige of GZ-psycholoog.

 

Je brengt mee:

Als coördinator zoek je samen met betrokkenen in consultatietrajecten naar nieuw handelingsperspectief. Dat doe je in situaties die dreigen vast te lopen door ernstig probleemgedrag in de gehandicaptenzorg, VVT, ggz en/of jeugdzorg. Je analyseert daarvoor de vraag van een consultatieverzoek en brengt in kaart welke zorgprofessionals en betrokkenen rondom de cliënt nodig zijn om weer in beweging te komen. Dat doe je onder meer door de inzet en begeleiding van onze externe deskundigen, eigen kennis en ervaring toe te voegen, en buiten de gebaande paden te zoeken naar oplossingen.

Naast de werkzaamheden rondom consultaties, neem je als coördinator deel aan verschillende expertiseprojecten binnen CCE om de kennis die we opdoen, te delen met het werkveld. Dit doen we in de vorm van (online) kennisproducten, opleidingen, trainingen en onderzoek. Daarin werken we nauw samen met diverse partners, zoals zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en academische werkplaatsen.

Je beschikt over:

Om in deze rol te floreren, ben je goed in het verbinden van en schakelen tussen alle betrokkenen bij een consultatie. Je toont lef, hebt een constructief-kritische instelling en weet mensen te motiveren om iets nieuws te proberen. Je bent in staat om autonoom te werken, ook wanneer er ingewikkelde dilemma’s of tegenstrijdige belangen in het spel zijn. Daarnaast kun je goed reflecteren; op zowel je eigen rol als op wat nodig is om het proces soepel te laten verlopen.

Je hebt:

 • Aantoonbaar academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld als gedragskundige of GZ-psycholoog
 • Meerjarige werkervaring bij voorkeur in minimaal twee sectoren in de gehandicaptenzorg, ggz, VVT of jeugdzorg met cliënten met complexe zorgvragen
 • Eigen vervoer (rijbewijs en auto)

Wij bieden:

 • Maatschappelijk relevant en betekenisvol werk in een afwisselende rol
 • Ruimte om jouw eigen ideeën en kennis (verder) vorm te geven en hierin ondernemend aan de slag te gaan
 • Een informele organisatie waarin je autonoom werkt en snel en makkelijk verbinding legt met collega’s
 • Een inspirerende omgeving die we samen creëren, waarin we reflecteren op ons werk en leren van en met elkaar
 • Intensief inwerkprogramma en leertraject
 • Aandacht voor duurzame inzetbaarheid en een goede balans om je werk nu en in de toekomst met veel plezier te kunnen doen

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen de € 3.823,- en € 6.156,- bruto conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG schaal 65 met uitloopregeling op basis van 36 uur
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • 4 weken wettelijk verlof (144 uur) en 1,5 week balans verlof (57 uur)
 • Je werkt zowel vanuit huis als ons kantoor in Zwolle: om prettig thuis te werken ontvang je naast een laptop en telefoon een thuiswerkbudget om jouw thuiswerkplek optimaal in te richten
 • Passende reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om de samenwerking voort te zetten voor onbepaalde tijd

Solliciteren en meer informatie

Solliciteren? Stuur je CV met motivatie aan Yvonne Pluer, P&O@cce.nl.

Ben je nieuwsgierig, heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel ons dan via 088 - 446 61 00; wij vertellen je graag meer!

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze procedure.

Over CCE 

CCE is partner van zorgprofessionals als het gaat om expertise over ernstig probleemgedrag bij mensen die langdurig en/of intensieve professionele zorg en ondersteuning nodig hebben. Daar waar professionals dreigen vast te lopen en de kwaliteit van bestaan van de cliënt ernstig onder druk staat, zoeken professionals en CCE gezamenlijk naar nieuw perspectief.

CCE werkt vanuit drie regiokantoren in Gouda, Veldhoven en Zwolle en een landelijk bureau in Utrecht. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.