Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie: samen zoeken naar perspectief

Meerzorg: voor betere kwaliteit van bestaan

Opleiding volgen bij CCE

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Professionele Leergemeenschap

Als manager/teamleider in de langdurige zorg word je regelmatig geconfronteerd met ernstig en aanhoudend probleemgedrag van cliënten. In vrijwel alle gevallen gaat het daarbij om uiterst complexe situaties. Hoe ga je daar vanuit je eigen rol- en taakopvatting mee om? Zijn er preventieve maatregelen die werken en zo ja, hoe implementeer je die binnen je organisatie?

CCE is een Professionele Leergemeenschap (PLG)  gestart waarin deze en andere vragen rond probleemgedrag aan de orde komen. Deelnemende managers, teamleiders, coördinatoren en consulenten, leren van elkaars  kennis en ervaringen, vergroten hun vakbekwaamheid en ervaren de voordelen van samenwerking tussen verschillende expertisegebieden.

 

Offline en online: samen leren en inspireren

De PLG bestaat zowel offline, in de vorm van bijeenkomsten, als online, in de vorm van een digitaal platform. Deelnemers aan de PLG delen en bediscussiëren eigen ervaringen en actuele inzichten.

Wil je meer informatie over de PLG, neem dan contact op met Inge Anthonijsz, Projectleider Leren en Opleiden (ingeanthonijsz@cce.nl).