Overslaan en naar de inhoud gaan

Professionele Leergemeenschap

Als manager in de langdurige zorg binnen de gehandicaptenzorg word je regelmatig geconfronteerd met ernstig en aanhoudend probleemgedrag van cliënten. In vrijwel alle gevallen gaat het daarbij om uiterst complexe situaties. Hoe ga je daar vanuit je eigen rol- en taakopvatting mee om? Zijn er (preventieve) maatregelen die werken en zo ja, hoe implementeer je die binnen je organisatie?

Wat kun je verwachten?

CCE is een Professionele Leergemeenschap (PLG) gestart waarin deze en andere vragen rond probleemgedrag aan de orde komen. Deelnemende managers leren van elkaars kennis en ervaringen, vergroten hun vakbekwaamheid en ervaren de voordelen van samenwerking tussen verschillende expertisegebieden.

Er worden twee bijeenkomsten per jaar georganiseerd. Deze bijeenkomsten (en de frequentie ervan) worden afgestemd op de behoeften van de deelnemers.

Voor wie?

De Professionele Leergemeenschap is er voor en door managers die werkzaam in de gehandicaptensector.

Datum

De eerstvolgende bijeenkomst van de PLG vindt plaats op 10 september 2024 van 12.00 uur - 16.00 uur.  

Inschrijven

Wil jij met en van andere managers in de gehandicaptenzorg leren? Schrijf je dan in voor ons Professionele Leergemeenschap, via onderstaande knop. Leden van de PLG kunnen deelnemen aan de jaarlijkse bijeenkomsten.

Inschrijven voor de PLG

Kosten

Deelname aan de Professionele Leergemeenschap en de bijhorende bijeenkomsten zijn kosteloos.

Thema van de volgende bijeenkomst

Het thema dat centraal staat tijdens de eerste volgende bijeenkomst van de PLG is 'informele zorg in relatie tot probleemgedrag'. 

Meer informatie over het inhoudelijke programma volgt.

Wil je meer informatie over de PLG of heb je vragen? Neem dan contact op met Yvonne Zimmerman via yvonnezimmerman@cce.nl.