Overslaan en naar de inhoud gaan

E-learning modules voor verzorgenden in de VVT

CCE ontwikkelde twaalf e-learning modules voor verzorgenden in de VVT. Het centrale thema van elke module is de relatie tussen dementie en probleemgedrag. Telkens staat een ander onderwerp binnen dat thema centraal.

Je kunt deze modules zelfstandig doornemen, of samen met je team. Uit ervaring weten we dat het kijken in teamverband veel meerwaarde heeft. Die zit 'm met name in de gesprekken die ontstaan naar aanleiding van elke casus. 

Een module duurt circa 20 minuten. Wil je de module op een later tijdstip verder bekijken klik dan op de witte knop met 'hervatten'. Wil je de module opnieuw bekijken? Klik dan op op het woordje 'hervatten' onderin de module

E-learning in teamverband

Onze e-learningmodules zijn ook erg geschikt om in teamverband door te nemen. Dat heeft als grote voordeel dat ervaringen van teamleden direct uitgewisseld en besproken kunnen worden. In de onderstaande twee video's zie je hoe zo'n gezamenlijke sessie onder leiding van een interne of externe coach eruit kan zien.

De eerste video geeft een beeld van een teamsessie op locatie. De tweede video is een impressie van een teamsessie die online plaatsvindt. 

Teamsessie e-learningmodules VVT
Impressie van een online sessie e-learning voor verzorgenden met Catrien Aarnoudse