Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuwe leden Raad van Toezicht bij CCE

Nieuwe leden in Raad van Toezicht CCE

Dit najaar zijn Patricia Schothorst en Ignace Vermaes benoemd tot nieuwe leden van de Raad van Toezicht van CCE voor de periode van vier jaar. Binnen de raad is cliëntperspectief hun aandachtsgebied. Zij volgen Chris Kuiper op die de afgelopen acht jaar lid was van de Raad van Toezicht. 

Naast toezichthouder in de zorg is Patricia Schothorst in de praktijk werkzaam als psychiater en consulent voor huisartsen. Eerder heeft ze veel ervaring opgedaan in complexe patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding als (kinder- en jeugd)psychiater bij het UMC Utrecht. Ignace Vermaes is directeur Spoedeisende en Netwerkgerichte Zorg bij Pro Persona in Zuid-Gelderland. In zijn loopbaan deed hij veel ervaring op als wetenschappelijk onderzoeker en leidinggevende in de jeugd- en gehandicaptenzorg. 

Over zijn benoeming in de Raad van Toezicht zegt Ignace Vermaes: “In de zorg heb ik gezien hoe adviezen van CCE een wereld van verschil kunnen maken voor teams die vastlopen en voor het leven van mensen die worden uitgestoten. Daarom zet ik me graag in voor deze waardevolle organisatie!”  

Patricia Schothorst: "CCE is een onafhankelijke organisatie, die in brede samenwerking oplossingen zoekt, haar kennis en expertise deelt en verder ontwikkelt ten dienste van mensen met de meest ingewikkelde zorgvragen, en van hun omgeving. Ik vind het een eer om mij te kunnen inzetten voor CCE."