Overslaan en naar de inhoud gaan
Opleiding volgen bij CCE - Man luistert aandachtig met hand onder kin

Opleiding volgen bij CCE

Expertise delen en van elkaar leren doet Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) op veel verschillende manieren. Zo kunnen zorgverleners uit alle sectoren en van verschillende niveaus bij ons opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een vierdaagse cursus over de aanpak van probleemgedrag in de ouderenzorg voor behandelaren in de VVT, tot een leergang voor gedragskundigen of een professionele leergemeenschap (PLG) voor managers in de gehandicaptenzorg. 

Onze leeractiviteiten onderscheiden zich door een eigen kijk op probleemgedrag en veel aandacht voor interdisciplinaire samenwerking. Ons aanbod is gericht op het vergroten van vakbekwaamheid, versterken van het samenwerkend vermogen en het verdiepen van het lerend vermogen van zorgverleners. Voor een deel van de organisatie van onze cursussen en opleidingen werken wij samen met de RINO Groep.

"Leren met en van elkaar verrijkt het leerproces in de omgang met probleemgedrag."

Inge Anthonijsz / projectleider leren en opleiden bij CCE

Meer weten over incompany training

Onze cursussen en leergangen zijn ook beschikbaar als incompany-traject. Er wordt daarbij maximaal ingespeeld op de behoefte van de organisatie. Er vindt een opleidingsanalyse plaats om de wensen van de organisatie in kaart te brengen en het aanbod van CCE daarmee te matchen. Ben je geïnteresseerd in een incompany training of heb je vragen? Neem dan contact op met Inge Anthonijsz (088 44 66 186 of ingeanthonijsz@cce.nl) en bekijk samen de mogelijkheden.