Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Stel je vraag

Consultatie

Meerzorg

Opleiden

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Vrouw met masker

Bereikbaar tijdens lockdown

De nieuwe lockdown zal opnieuw veel vragen van cliënten en zorgprofessionals. De ingrijpende maatregelen maken de zorgverlening niet makkelijk en kunnen van invloed zijn op het gedrag van cliënten. Ook nu is CCE bereikbaar wanneer professionals dreigen vast te lopen met probleemgedrag. Komende tijd blijven CCE-medewerkers en consulenten zoveel mogelijk vanuit huis werken om het aantal besmettingen te beperken. Voor hulp of advies kun je telefonisch of online contact opnemen. Je kunt ook bij ons terecht om even telefonisch te sparren. In de gegeven omstandigheden kijken we wat we kunnen doen om zo goed mogelijk aan te sluiten op je vraag, online of zo nodig op locatie. Uitgangspunt is dat we veilig en verantwoord werken, voor de vaak kwetsbare mensen waar we mee te maken hebben en ook voor onszelf. 

 

Aansluiten op wat nodig en mogelijk is

Professionals die handelingsverlegen zijn, kunnen bij ons terecht voor expertise. Aanvragen voor consultaties en meerzorg blijven we in behandeling nemen. We zoeken naar alternatieve manieren om zorgprofessionals en andere betrokkenen te ondersteunen bij complexe zorgvragen met ernstig probleemgedrag. Per situatie maken we een inschatting van wat nodig en mogelijk is al naar gelang de behoeften en wensen van professionals.

 

Bel of mail ons

Heb je hulp of advies nodig of behoefte om te sparren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en online bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Afspraken plannen we zoveel mogelijk telefonisch of online en zo nodig op locatie met inachtneming van de coronamaatregelen. Trek op tijd aan de bel en neem telefonisch of per mail contact op met CCE. Onze medewerkers staan je graag te woord.

  • Bel 088 - 4466100 met al je vragen of gebruik het e-mail formulier via de link 'Stel je vraag'.