Overslaan en naar de inhoud gaan
Extra handen voor de zorg

Extra hulp en handen voor de zorg

Duidelijk is dat het coronavirus veel gevolgen heeft voor de zorgverlening. Denk aan het wegvallen van de dagbesteding en het bezoek van familie. En bijvoorbeeld ook het effect van 'social distancing' en beschermende kleding op het gedrag van cliënten in de langdurige zorg.

Van zorgprofessionals horen wij dat de ontstane situatie soms van invloed is op het ontstaan of toenemen van probleemgedrag. Zorgprofessionals die dreigen vast te lopen, kunnen contact opnemen met CCE. Dat kan voor hulp en advies of gewoon om even telefonisch te sparren. Wij zijn telefonisch en online bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. 


 

Partner van 'Extra handen voor de zorg'

Om zorgprofessionals zoveel mogelijk te ondersteunen is CCE partner van het initiatief ‘Extra handen voor de zorg’. Zorgprofessionals die extra handen nodig hebben verwijzen wij graag naar het landelijke platform dat op 18 maart live is gegaan www.extrahandenvoordezorg.nl

Dit gezamenlijke initiatief onder regie van VWS koppelt de extra vraag en aanbod van zorgverleners en zorginstellingen gerelateerd aan de COVID-19 uitbraak, aan elkaar. Inmiddels hebben duizenden (oud-)zorgverleners uit alle regio’s en sectoren/niveaus zich aangemeld.