Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer mogelijk door versoepelingen

Zoals bekend zijn de coronamaatregelen versoepeld sinds 26 juni. Het aantal besmettingen loopt sterk terug en steeds meer mensen zijn inmiddels gevaccineerd. Dat maakt dat er weer meer mogelijk is. Wat betekent dit voor het werk van CCE en de afspraken voor consultaties en meerzorg-ontwikkeltrajecten?
 

 

Op locatie afspreken

Online en vanuit huis werken heeft in de praktijk goed gewerkt voor consultaties en ander werk van CCE. De voordelen van het online werken willen we in de toekomst graag behouden. Er zijn ook situaties waarbij een afspraak op locatie de voorkeur heeft. Met de versoepelingen is het voor onze consulenten en coördinatoren weer mogelijk om bezoek op locatie te plannen. Per situatie kijken we wat het best passend is, een afspraak online of op locatie. En we houden rekening met de maatregelen die ter plekke van toepassing zijn voor bezoekers. Uitgangspunt is dat we veilig en verantwoord werken, voor de vaak kwetsbare mensen waar we mee te maken hebben en ook voor onszelf. 
 

 

Thuiswerken

Vanuit CCE volgen we het advies van de overheid voor werknemers die nu nog thuiswerken, om maximaal de helft van hun tijd ook op kantoor te werken. Komende periode gaan we uitzoeken hoe dat in de praktijk werkt. Van de voordelen van het online werken blijven we in de toekomst gebruikmaken. Op onze kantoren houden wij ons vanzelfsprekend aan de basisregels en de anderhalvemeterregel.

 

Bel of mail ons

Voor hulp, advies of een afspraak kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en online bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Bel 088 - 44 66 100 met al je vragen of gebruik het e-mail formulier via de link Stel je vraag. Afspraken plannen we telefonisch, online of op locatie met inachtneming van de coronamaatregelen. Trek op tijd aan de bel en neem telefonisch of per mail contact op met CCE. Onze medewerkers staan je graag te woord.