Overslaan en naar de inhoud gaan

Boek ‘In mijn hart… uit mijn handen’

Perspectief van ouders: ter inspiratie voor zorgprofessionals

Bij CCE is het boek ‘In mijn hart…, uit mijn handen’. In deze bundel met achttien verhalen vertellen ouders over de zoektocht naar goede zorg voor hun kind. Het gaat om ouders die de intensieve zorg voor hun kind uit handen moeten geven en - net als alle ouders - het beste voor hun zoon of dochter willen. Dat is logisch, maar niet vanzelfsprekend. Want soms schuurt en botst de samenwerking met zorgprofessionals. Het boek biedt een unieke inkijk in de ervaringen van ouders in vastlopende situaties. Vooral beginnende en ervaren zorgprofessionals kunnen inspiratie putten uit de verhalen. Door diepgaand en zonder oordeel te luisteren naar het perspectief van ouders ontstaat inzicht in hoe het beter kan.

Bestel het boek 'In mijn hart...uit mijn handen'

Je kunt het boek bestellen voor €13,50 inclusief btw per exemplaar. Zolang de voorraad strekt!

Bestellen

Online lezen en downloaden

Het boek ‘In mijn hart… uit mijn handen’ is een uitgave van CCE. Het is voor iedereen vrij toegankelijk om online te lezen en te downloaden. Bekijk hier de video van de boekpresentatie waarin een van de ouders een fragment uit het verhaal van haar dochter voorleest en waarin Marjan Boertjes, directeur consultatie en expertise bij CCE, het 1e exemplaar overhandigt aan Simone van Ruth, directeur Welzijn en Gezondheid bij Deltion College.

E-boek 'In mijn hart... uit mijn handen'

Download hier de PDF van het boek 'in mijn hart... uit mijn handen. Via de inhoudsopgave kun je navigeren door het boek. Met de button op de pagina rechtsboven ga je weer terug naar de inhoudsopgave.

Boekpresentatie CCE In mijn hart... uit mijn handen