Overslaan en naar de inhoud gaan

Podcast: Interactie en Inzicht - Bewegen in de Teamdynamieken

In aflevering drie van de CCE-podcast ExpertTales spreekt Esmaralda van ’t Net in gesprek met Vanessa Olivier-Pijpers over 'Bewegen bij Probleemgedrag'. Vanessa, orthopedagoog en projectmanager complexe zorg, deelt haar inzichten over de invloed van organisatiecontext op probleemgedrag en de noodzaak van samenwerking binnen teams. Met Esmaralda bespreekt ze hoe zorgprofessionals vast kunnen lopen en weer in beweging kunnen komen door aandacht voor dynamieken en de onderlinge interactie.

Een gesprek vol praktische handvatten voor zorgprofessionals om probleemgedrag te begrijpen en samen aan te pakken, met aandacht voor zowel de cliënt als het team.

Luister naar ExpertTales

Te vinden in je favoriete podcast app! Abonneer je op de serie en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat. Laat ook een review achter - dan help je anderen het programma ook te vinden.

Knop SpotifyKnop Apple Podcasts

Masterclass: Bewegen bij probleemgedrag

Werk jij als zorgverlener in de gehandicaptenzorg? Dreigen situaties vast te lopen door ernstig en aanhoudend probleemgedrag? Is het perspectief zoek en lijkt het wel 'in de muren te zitten'? Dan kan een brede manier van kijken, verder dan de cliënt, helpend zijn in het uiteindelijk verbeteren van de situatie. Leer meer over de organisatiecontext en dynamieken tussen collega's én ga hier in de praktijk mee aan de slag: meld je dan aan voor de online Masterclass ‘Bewegen bij probleemgedrag’!

Meer informatie Masterclass Bewegen bij Probleemgedrag

Vragen of opmerkingen over deze podcast? Neem contact met ons op via communicatie@cce.nl