Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage lopen bij CCE

Ben jij op zoek naar een leerzame en inspirerende stage bij een organisatie met betekenisvol werk? Bij CCE zijn er diverse stages en/of traineeships mogelijk. Wij bieden regelmatig stageplaatsen aan gedragskundigen en artsen in opleiding van universiteiten. Denk aan orthopedagogen, psychiaters en/of specialisten ouderengeneeskunde in opleiding. Ook voor stages op onze ondersteunende afdelingen zijn er mogelijkheden!

Vastlopende zorgsituaties in beweging krijgen

Tijdens de stageperiode bij CCE leer je breed, meervoudig en specifiek kijken naar probleemgedrag in diverse zorgsectoren. Je maakt kennis met een breed scala aan handelingsscenario’s om vastgelopen zorgsituaties rondom probleemgedrag weer in beweging te krijgen. Primair doe je dat in de rol van coördinator door onder andere deel te nemen aan consultatietrajecten. Daarnaast maak je kennis met het expertiseaanbod van CCE en doe je voorstellen hoe expertiseproducten van CCE te verbinden aan het werkveld.

CCE levert geen directe zorg aan cliënten, maar denkt mee met zorgprofessionals over vastlopende situaties van mensen met (ernstig) probleemgedrag. Goed om te weten als je stage wil lopen bij CCE.

"Ik heb op veel plekken meegekeken en een grote variatie aan instellingen en teamdynamieken gezien."

Jorn Goet / Voormalig stagiair specialist ouderengeneeskunde i.o.

Stagelopen bij ondersteunende afdelingen

Ben je op zoek naar een stageplek of traineeship binnen het managementteam van CCE of op een van onze ondersteunende afdelingen zoals ICT, financiën, communicatie of P&O? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wij horen graag waar je je in wilt vastbijten! Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van onze werkprocessen, meedenken met communicatievraagstukken of onderzoek doen naar duurzaamheid.

Aanmelden

Heb je belangstelling voor een stage of traineeship bij CCE? Stuur dan een e-mail naar P&O@cce.nl. We horen graag welke studie je volgt, jouw wensen voor de stage, de stageperiode en wat je meebrengt als je bij ons stage komt lopen. Binnen vijf dagen ontvang je een reactie en als we mogelijkheden zien plannen we een online kennismakingsgesprek. Zijn we na het gesprek beiden nog steeds enthousiast, dan kijken we of in de periode dat je stage wilt lopen er ruimte is binnen het desbetreffende team in jouw regio en plannen we daar een live vervolggesprek.

Nieuwsgierig? 

Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen hun stageperiode bij CCE hebben ervaren? Lees dan de verhalen van Marieke, Jorn en Eva!