Overslaan en naar de inhoud gaan
 
Resultaten
""
Kies sector:
  • Sector 1
  • Sector 2
  • Sector 3
  • Sector 4
De zoekresultaten worden geladen.

Direct naar

Consultatie: samen zoeken naar perspectief

Meerzorg: voor betere kwaliteit van bestaan

Kennis delen over probleemgedrag

Opleiding volgen bij CCE

Contactgegevens

Centrum Consultatie en Expertise

Bel 088 - 44 66 100

Alle contactgegevens

Man en vrouw met elkaar in gesprek

Evidence at Work

Omgaan met probleemgedrag is regelmatig onderwerp van wetenschappelijk onderzoek. Dat levert interessante inzichten op die zorgprofessionals in de praktijk kunnen gebruiken.

 

Van wetenschap naar praktijk

Onder de noemer van ‘Evidence at Work’ wil CCE bijdragen aan het beter toegankelijk maken, verder delen en toepasbaar maken van de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek (‘evidence’) onder zorgprofessionals. Dat doen we aan de hand van een aantal thema's in relatie tot probleemgedrag die actueel zijn in de praktijk. We delen deze uitkomsten via video's met zorgprofessionals zodat zij kennis en inzichten kunnen gebruiken op de werkvloer ('at work').

 

Feedback is welkom

De video's zijn bedoeld voor zorgprofessionals (in opleiding). Zij kunnen deze op verschillende manieren gebruiken. Denk aan intercollegiaal overleg, opleidingen & trainingen of tijdens colleges in het onderwijs. Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van professionals met dit kennisproduct. Kun je de informatie gebruiken in de praktijk en wat is de meerwaarde van deze video’s voor jou als professional? Deel je feedback met Peter Koedoot, projectleider Expertisemanagement bij CCE, e-mail: peterkoedoot@cce.nl 

 

Evidence at Work