Overslaan en naar de inhoud gaan

Petri Embregts benoemd in Raad van Toezicht

Dit najaar is prof.dr. Petri Embregts benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van het CCE. Haar aandachtsgebied is onderwijs en wetenschap. In de dagelijkse praktijk geeft zij als bijzonder hoogleraar leiding aan de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (Tranzo, Tilburg University).

 

Zoeken naar mogelijkheden

Over haar benoeming in de Raad van Toezicht zegt Petri: “Het CCE staat voor nieuw perspectief, samen met cliënten met ernstig probleemgedrag, hun naasten en professionals zoeken naar manieren om kwaliteit van bestaan te garanderen, omdat ieder mens recht heeft op die zoektocht. Een zoektocht die vraagt om volhardendheid, innovatie, creativiteit, met een netwerk van uitermate deskundige consulenten en de mogelijkheid opgedane kennis ook weer te delen met de zorgpraktijk. Het CCE staat voor mij voor zoeken naar mogelijkheden, vanuit de Raad van Toezicht zal ik mij graag en oprecht inzetten hier een bijdrage aan te leveren”.

“Het CCE staat voor nieuw perspectief, samen met cliënten, hun naasten en professionals zoeken naar manieren om kwaliteit van bestaan te garanderen, omdat ieder mens recht heeft op die zoektocht."

Petri Embregts / Lid Raad van Toezicht bij CCE