Overslaan en naar de inhoud gaan

Secretarieel medewerker (m/v/x - 28/32 uur per week)

UPDATE: Deze vacature is gesloten. Reageren is helaas niet meer mogelijk. Ben jij geïnteresseerd in een baan bij CCE? Bekijk hier de openstaande vacatures.

 

Locatie: Gouda

 

Als secretarieel medewerker haal je alles uit de kast om samen met de coördinatoren die jij ondersteunt, te zoeken naar nieuw perspectief voor zorgprofessionals en cliënten. Dat doe je door afspraken zo te plannen dat iedereen die een rol heeft in het consultatietraject ‘aan tafel zit’ – ook al hebben ze uitdagende agenda’s. De afspraken die volgen uit de gesprekken koppelt de coördinator aan je terug en jij zet vervolgacties uit. Je redigeert verslagen en bewaakt de voortgang van afspraken en actiepunten. Daarnaast verwerk je informatie in cliëntdossiers en zorg je ervoor dat informatie volledig en up-to-date is.

Je brengt mee:

In deze rol heb je veel interne en externe contacten. Je bent daarom sociaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Jij kunt goed plannen, schept orde in chaos, werkt proactief en bent doortastend. Je hecht grote waarde aan kwaliteit en gevoelige informatie is bij jou in veilige handen.

Je hebt:

 • Een mbo niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een secretariële opleiding
 • Een aantal jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de gezondheidzorg.
 • Een goed gevoel voor de Nederlandse taal zodat je teksten kunt redigeren voor externe communicatie.
 • Goede kennis van alle ins en outs van het Microsoft Office Pakket en het snel eigen kunnen maken van CRM-software.

Wij bieden:

 • Een betekenisvolle, veelzijdige functie binnen een hardwerkend team, aangestuurd door een bureaumanager, waarbij de onderlinge sfeer gekenmerkt wordt door betrokkenheid en humor;
 • Gevarieerde werkzaamheden. We kijken daarbij samen naar jouw interesses, ideeën en kennis;
 • Aandacht voor duurzame inzetbaarheid en een goede balans om je werk nu en in de toekomst met veel plezier te kunnen doen.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen de € 2.457,- en € 3.332,- bruto conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG schaal 40 op basis van werkweek van 36 uur.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • 4 weken wettelijk verlof (144 uur) en ruim 1,5 week balans verlof (57 uur) o.b.v. 36 uur.
 • Mogelijkheid om zowel vanuit huis als het kantoor in Gouda te werken: om prettig thuis te werken ontvang je naast een laptop en headset een thuiswerkbudget om jouw thuiswerkplek optimaal in te richten.
 • Jouw werkdagen en -tijden plannen we in overleg in, waarbij beschikbaarheid op maandag een eis is, het team komt dan samen op kantoor.
 • Reiskostenvergoeding conform CAO en een thuiswerkvergoeding.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om de samenwerking voort te zetten voor onbepaalde tijd.

Solliciteren en meer informatie

Solliciteren? Stuur je CV met motivatie aan Ingrid van den Broek, P&O@cce.nl.

We sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke Osinga, bureaumanager regio West, via telefoonnummer 088 - 44 66 100 of per e-mail: marijkeosinga@cce.nl.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze procedure.

Over CCE

CCE is partner van zorgprofessionals als het gaat om expertise over ernstig probleemgedrag bij mensen die langdurig en/of intensieve professionele zorg en ondersteuning nodig hebben. Daar waar professionals dreigen vast te lopen en de kwaliteit van bestaan van de cliënt ernstig onder druk staat, zoeken professionals en CCE gezamenlijk naar nieuw perspectief.