Overslaan en naar de inhoud gaan

Het plein waar alle betrokkenen samenkomen

Welke ontmoeting wil jij organiseren?

In de dynamiek rondom de cliënt dreigt een situatie soms vast te lopen.
Daarom werkt CCE altijd samen met anderen in het zorglandschap, bijvoorbeeld via expertisenetwerken, maar ook met het onderwijs en academische werkplaatsen. Ook de cliënt heeft altijd een stem. Waar mogelijk praten we alleen mét de cliënt over de cliënt.

 

Als geen ander heeft CCE de mogelijkheid om over de grenzen van sectoren goede praktijken te signaleren, te delen en het hiervan leren te stimuleren. Daarbij kunnen alternatieven vanuit een andere sector helpen. Samen werken we aan onze opdracht: zoeken naar meer perspectief voor cliënten met ernstig en aanhoudend probleemgedrag.

 

Interactie met omgeving

We willen de kennis die we hebben zoveel mogelijk expliciet maken en delen, zodat deze voor iedereen herkenbaar en bruikbaar is. Vragen aan CCE gaan vaak over de interactie tussen cliënten, hun omgeving en andere verklarende factoren. Die interactie en de voorkomende handelingsverlegenheid in relatie tot probleemgedrag
zijn aangrijpingspunten voor onze consultaties en meerzorg-ontwikkeltrajecten. Net als vraagstukken die te maken hebben met wat helpt om het (verder) vastlopen van complexe situaties met probleemgedrag te voorkomen.

Kompas door het CCE-landschap van 2022 - 2025

Lees of download de beleidsvisie van CCE. Ontvang je liever een print van de puzzelstukken en/of de PDF van Kompas? Stuur dan een e-mail aan CCE: communicatie@cce.nl